Our Store

Alrups.sy.se, min mönsterbutik on-line

Intresserad av att titta på mönster?

Se:  www.alrups-sy.se, mönsterbutik on-line

2013 startade jag Alrups mönsterbutik on-line.

I början tog jag det försiktigt, men allteftersom försäljningen ökade "växte" e-butiken och lagret. I dag har jag mer än 7000 mönster i lager på övervåningen i vårt hus och jag säljer symönster till hela landet.

Säljidén var enkel. Kunderna mejlar eller ringer och talar om vilka mönster de vill ha. Jag lägger undan mönstren samt mejlar orderbekräftelse och betalningsinfo. Kunden betalar och när betalningen har registrerats skickas leveransen som brev. Snabbt.

Hemsidan gör maken och jag själva, (och det syns, jag vet). För att spara tid så att kunderna kan få mer information om mönsterdetaljer länkar jag vissa mönster till amerikanska hemsidorna.

En viktig punkt var att hålla omkonstnaderna nere. (Det är alltid till sist kunderna som får betala.) Jag avstod från dyr e-butikslösning. Kunderna betalar via swish eller till bankgiro, eller mot faktura. (Att erbjuda kortbetalning är dyrt). Ingen dyr reklam. "Marknadsföringen" eller reklamen, sköter kunderna när de tipsar sina vänner och kontakter. Alla nyheter förmedlas via butikens facebooksida - facebook.com/Alrupsyse

Och det fungerar. Dessutom kan jag sitta och titta på mönster när jag vill ...


beställ mönster från alrups-sy.se

via mejl - alrup.sy@alrups-sy.se

eller telefon - 0735 616384, vardagar 10-17.

 
BANK